GISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. Херсон
Понедельник, 29 Апр 2024, 16:59
Приветствую Вас Гость | RSS

Специалист гражданской защиты             Херсон


Форма входа

Календарь
«  Июль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Главная » 2013 » Июль » 8 » ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ОБОВ’ЯЗКІВ ПРОТЯГОМ 2012 РОКУ (частина ІІІ)
18:31
ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ОБОВ’ЯЗКІВ ПРОТЯГОМ 2012 РОКУ (частина ІІІ)
Виконання завдань, не визначених у посадовій інструкції:

   Організовано проведення 13 засідань районної комісії з питань ТЕБ і НС, рішення комісії доведені до виконавців та здійснювався контроль за виконанням:
16.01.2012   1. Про затвердження плану роботи комісії на 2012 рік та оновленого персонального складу комісії з питань ТЕБ і НС.
                2. Про затвердження плану дій органів управління і сил цивільного захисту Комсомольської районної у м. Херсоні ланки єдиної державної системи цивільного захисту щодо безпечного  пропуску льодоходу, повені  та  дощових паводків і заходів, спрямованих на запобігання підтоплення територій Комсомольського району м. Херсона на 2012 рік.
30.03.2012  Про влаштування на потенційно-небезпечних об’єктах та об’єктах підвищеної небезпеки, хімічно-небезпечних об’єктах систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення. 
17.04.2012   Про заходи з попередження нещасних випадків на водних об'єктах протягом  літнього оздоровчого періоду 2012 року.
20.04.2012   1. Про заходи щодо попередження пожеж у період підготовки, збирання, переробки та зберігання врожаю 2012 року.
          2. Про попередження виникнення пожеж у пожеженебезпечний весняно-літній період у житловому секторі та на об'єктах господарювання.
              3. Про стан роботи із заключення  потенційно-небезпечними  об’єктами району договорів з державною аварійно-рятувальною службою на постійне обслуговування.
31.05.2012  1.Про організацію роботи з приведення  протипожежного водопостачання об’єктів Комсомольського району м. Херсона та Комишанської селищної ради у належний стан. 
                     2. Про стан техногенної та пожежної безпеки зерноприймальних та зернопереробних підприємств району. 
                 3. Про стан утримання захисних споруд цивільної оборони (цивільного захисту) району в готовності до використання за призначенням та про хід технічної інвентаризації ЗС.
06.06.2012  Про ситуацію, що сталася у зв’язку із відсутністю питного водопостачання у житлових будинках  № 17 по вул. Лавреньова та № 20 по пр. Димитрова.
07.08.2012  Про причини виникнення надзвичайних подій на водних об’єктах та визначення додаткових заходів щодо попередження загибелі людей та підвищення безпеки на воді.
08.08.2012  1. Про приведення закладів освіти району в належний протипожежний стан перед початком нового навчального року.
              2. Про стан роботи щодо створення і використання об’єктових матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків.
12.10.2012  1. Про перелік потенційно небезпечних об’єктів району.
             2. Про готовність комунальних служб, об’єктів господарювання району до ліквідації наслідків та НС в осінньо-зимовий період, викликаних різкими змінами погодних умов.
                   3. Про попередження виникнення пожеж в осінньо-зимовий період у житловому секторі та на об’єктах господарювання.
25.10.2012  Про заходи щодо забезпечення безпеки на виборчих дільницях  та в місцях масового перебування людей в день проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року
01.11.2012  1. Про затвердження Плану дій органів управління і сил цивільного захисту Комсомольської районної у м. Херсоні ланки єдиної державної системи цивільного захисту щодо інженерного захисту від шкідливої дії вод, безпечного  пропуску льодоходу, повені  та  дощових паводків.
                   2. Про перелік хімічно небезпечних об’єктів Комсомольського району м.Херсона.
05.12.2012  Про ситуацію, яка склалася на території м. Херсона 03.12.2012 внаслідок стихійного гідрометеорологічного явища (сильного вітру)
27.12.2012  1. Про стан протипожежного захисту будинків підвищеної поверховості на території району.
                    2. Підведення підсумків роботи комісії за 2012 та обговорення плану роботи на 2013 рік.

   Організовано 4 засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС. Рішення комісії оформлені протоколами та доведені до виконавців.
   Підготовлені доповіді на апаратних нарадах міського голови, також підготовлено мультимедійне забезпеченні цих доповідей:
- «Про організацію роботи до можливого пропуску льодоходу, повені та паводків у 2012 році»;
-  «Про стан виконання розпорядження міського голови від 03.05.2012 № 460-р «Про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах»;
-  «Про реалізацію державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій міста від НС, запобігання цим ситуаціям та реагування на них, ліквідація їх наслідків».

   Доповідав на апаратній нараді міського голови особисто (стосовно прогнозів і можливих наслідків спекотного періоду, надання рекомендацій).
    4 рази доповідав на апаратних нарадах голови районної у місті ради.
    4 рази доповідав на зборах керівників місцевих органів самоорганізації населення, ОСББ і ЖБК.

   Підготовлені проекти:
- розпорядження міського голови «Про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах» (від 03.05.2012 № 460р);
- рішення міської ради «Про виконання у 2010-2011 роках Міської  програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного і природного характеру на 2010-2015 роки»;
- наказу начальника цивільного захисту м.Херсона «Про порядок дій у разі отримання штормового попередження».

   Розроблено:
- План взаємодії між аварійно-рятувальними формуваннями ТУ МНС у Херсонській області та управлінням з питань НС та ЦЗН м.Херсона міської ради;
- Порядок дій у разі отримання штормового попередження, відповідно до якого буде здійснено оперативне оповіщення населення про можливі небезпечні гідрометеорологічні явища;
- Меморандум про взаємодію виконавчих органів Херсонської міської ради із місцевими телевізійними та радіокомпаніями у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій, організовано його підписання сторонами.

   Проведено збір відомостей про засоби масової інформації м.Херсона, встановлені їх контактні телефони та електронні адреси.
   Підготовлено відомості до ДП Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст „Діпромісто” ім. Ю.М.Білоконя для розроблення розділу інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) до коригування Генерального плану м.Херсона.
   Підготовлений та надісланий лист керівникам теле- та радіоканалів міста про передачу мовних повідомлень.

   Прийнято участь у 9 засіданнях штабу з підготовки та проведення опалювального сезону у місті.
   11.05.2012 прийнято участь у спільному тактико-спеціальному навчанні по організації гасіння масштабних лісових пожеж на території Херсонської області та виїзному засіданні колегії обласної державної адміністрації.

- Проведено моніторинг пропозицій з продажу комп’ютерної техніки за критерієм ціна/якість та придбано 4 комп’ютера замість трьох запланованих. На них встановлено програмне забезпечення. Додатково придбано принтер і комплектуючі;
- Організована корпоративна комп’ютерна мережа управління;
- За моєю пропозицією змінені умови договору з ПАТ «Укртелеком», сплата за послуги інтернету зменшені у 2 рази, а трафік став необмеженим;
- Заведена електронна пошта служби «1580» та інтернет-приймальні управління. організовано щоденне отримання відповідальними черговими ЦДС і приймальною управління прогнозів погоди, штормових попереджень і оперативних довідок ДСНС;
- Організовано оповіщення служб міста і населення відповідно до розробленого порядку доведення штормових попереджень;
- Викладено 56 публікацій на веб-сайті управління;
- Підготовлені матеріали, що публікувались в засобах масової інформації;
- Понад 30 разів надавалась допомога у проведенні технічних обслуговувань і усуненні несправностей ПК.
   Розроблений довідник підприємств, установ і організацій Комсомольського району.
   Щомісяця уточнювався список начальників ЦЗ та начальників штабів цивільного захисту об’єктів Комсомольського району.

   Підготовлений перелік споживачів Комсомольського району, на яких поширюється обмеження питного водопостачання до рівня екологічної броні на 2013 рік.
   Прийнято участь у днях благоустрою міста (чисті четверги).
   Особисто доставлялись до підприємств, установ і організацій накази начальника цивільного захисту м.Херсон, протоколи засідань міської комісії з питань ТЕБ і НС, інші документи міської ланки.
   Підготовлені і направлені листи на виконання органами місцевого самоврядування м. Херсона розпорядження голови обласної державної адміністрації від 20.06.2011 № 390 «Про створення в області консультативних пунктів з питань цивільного захисту при житлово-експлуатаційних організаціях та сільських (селищних) радах».
   Підготовлено інформацію (спільно з районною у м. Херсоні радою) про виконання Комплексного плану заходів щодо попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру і пожежної безпеки в осінньо-зимовий період 2012-2013 років.
   Підготовлені службові записки начальника управління до заступників міського голови щодо надання списків кандидатів на функціональне навчання у сфері цивільного захисту на 2013 рік.
   Підготовлені службові записки начальника управління до заступників міського голови стосовно пропозицій щодо створення єдиної міської диспетчерської служби.
   Щотижнево приймалась участь у роботі комісій з обстеження аварійних дерев.
   11 разів приймалась участь у роботі комісій з обстеження технічного стану житлових будинків та об’єктів соціально-культурної сфери.
   Здійснювався прийом громадян з особистих питань та розгляд їх звернень.

   Підготовлено  7 проектів відповідей міського голови на звернення громадян і державних органів.
   З 19 по 23 листопада 2012 року прийнято участь у плановій комплексній перевірці у м. Херсоні реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки, готовності органів управління, служб цивільного захисту, сил реагування до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій. 
   Надана допомога у підготовці документації міській спеціалізованій службі ЦЗ енергетики і світломаскування (ХМЕМ). На вимоги перевіряючих  надані звітні та плануючі документи  районної ланки. Зауважень до сектору ЦЗ у Комсомольському районі не виникало.
   Доведений до виконавців План заходів (за результатами комплексної спільної перевірки цивільного захисту м.Херсона), здійснювався контроль за його виконанням.

Завідувач сектора цивільного захисту
у Комсомольському районі  
управління з питань надзвичайних ситуацій та
цивільного захисту населення 
м. Херсона Херсонської міської ради                                                                                                              В.С.Тегін  
Просмотров: 1061 | Добавил: tegin
Херсонский ТОП Украинский портАл