GISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. Херсон
Пятница, 26 Апр 2024, 14:13
Приветствую Вас Гость | RSS

Специалист гражданской защиты             Херсон


Форма входа

Календарь
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Статистика

Главная » 2013 » Июнь » 1 » У Херсоні чотири пляжі офіційно розпочали роботу
20:02
У Херсоні чотири пляжі офіційно розпочали роботу
   Розпорядженням міського голови  від 10.04.2013 № 384р "Про заходи щодо запобігання загибелі людей в місцях масового відпочинку на водних об'єктах міста” затверджено 15 місць масового відпочинку людей на водних об'єктах у 2013 році та створено міську комісію з перевірки їх готовності до роботи в літній оздоровчий період.
 
   Із вказаних об'єктів:
   - 5 обладнані пляжами:
1. Пляж „Молодіжний” (смт Антонівка, вул. Херсонська, 124ж).
2. Спортивно-оздоровчий комплекс „Панські розваги” (смт Антонівка, вул. Херсонська,124м).
3. Спортивно-оздоровчий комплекс яхт-клуб „Лілея” (Придніпровський спуск, 1).
4. Пляж „Південний” („Гідропарк”) (вул. М.Фортус).
5. Водна станція і пляж ДП „Херсонський морський торговельний порт” (2-й затон ДП „Херсонський морський торговельний порт”).
 
   - 4 мають відкриті плавальні басейни, що можуть використовуватись для фізкультурних, спортивних та інших масових заходів на воді:
1. Реабілітаційний фізкультурно-оздоровчий спортивний комплекс інвалідів Херсонського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт” (3-й затон ДП „Херсонський морський торговельний порт”).
2. Водна станція Херсонського морехідного училища рибної промисловості Керченського державного морського технологічного університету (3-й затон ДП „Херсонський морський торговельний порт”).
3. Навчальна лабораторія водної станції Херсонського національного технічного університету (3-й затон ДП „Херсонський морський торговельний порт”).
4. Водна станція ДЮСШ-2 (3-й затон ДП „Херсонський морський торговельний порт”).
 
   - 6 заборонені для купання (пляжі не передбачені):
1. Навчальна лабораторія водної станції Херсонського національного технічного університету (3-й затон ДП „Херсонський морський торговельний порт”).
2. Водна станція ПАТ "Херсонський завод карданних валів” (3-й затон ДП „Херсонський морський торговельний порт”).
3. Водна станція Державного вищого навчального закладу „Херсонський державний аграрний університет” (3-й затон ДП „Херсонський морський торговельний порт”).
4. Водна станція Херсонської державної  морської академії (3-й затон ДП „Херсонський морський торговельний порт”).
5. Набережна ім. Генерала О.Федорова (парк Слави).
6. Набережна р.Дніпро (просп.Ушакова).
 
   В період з 16 по 26 квітня 2013 року міською комісією перевірено готовность зазначених об'єктів до роботи в літній оздоровчий період 2013 року. Керівникам об'єктів вручено акти, в яких вказано виявлені порушення та встановлено терміни їх усунення (не оформлені паспорти пляжів, не укомплектовані рятувальні пости, не оновлені інформаційні попереджувальні щити).
 
   З 20 по 30 травня 2013 року міською комісією проведено контрольну перевірку водних об'єктів, за результатами якої встановлено, що паспорти пляжів (основний документ, що засвідчує придатність пляжу до експлуатації) оформлено на пляжі:
   -  „Південний” („Гідропарк”);
   -  „Молодіжний”;
   -  Спортивно-оздоровчий комплекс „Панські розваги”;
   -  Водна станція і пляж ДП „Херсонський морський торговельний порт”.
   На Спортивно-оздоровчий комплекс яхт-клуб „Лілея”  паспорт знаходяться в стадії погодження, купання на  ньому забороняється. 
   Міською комісією продовжується контроль за підготовкою вказаного пляжу до роботи в літній оздоровчий період 2013 року.   
 
   На виконання вищезазначеного розпорядження управлінням естетики та зовнішньої реклами департаменту містобудування та землекористування міської ради спільно з управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення м.Херсона міської ради забезпечено встановлення попереджувальних інформаційних щитів із написами „Купатися заборонено!” на набережних ім. Генерала О.Федорова і просп. Ушакова та розміщення відповідної соціальної реклами, спрямованої на запобігання травмуванню та загибелі людей на водних об'єктах.       
 
   Протягом літнього оздоровчого періоду 2013 року виконавчі органи міської ради триматиме на постійному контролі виконання Правил охорони життя людей на водних об'єктах України та Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в м.Херсоні.
 
Володимир Тегін
 
 
Категория: ИНФОРМАЦИЯ | Просмотров: 1162 | Добавил: tegin
Херсонский ТОП Украинский портАл