GISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. Херсон
Четверг, 25 Апр 2024, 06:17
Приветствую Вас Гость | RSS

Специалист гражданской защиты             Херсон


Форма входа

Календарь
«  Январь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Главная » 2013 » Январь » 16 » У Херсоні розпочали роботу мобільні пункти обогріву
18:21
У Херсоні розпочали роботу мобільні пункти обогріву
  
   За потеплінням ідуть хрещенські морози. Як передає слова директора Українського гідрометеорологічного центру Миколи Кульбіди РБК-Україна, з 18 січня на території країни почне поширюватися холодне арктичне повітря, тож температура становитиме 13 - 18 градусів морозу, вдень 4 - 9.
  
   Згідно з наказом начальника цивільного захисту міста Херсона Зої Бережної виконавчими органами Херсонської міської ради, районних у місті рад спільно з ТУ МНС України в Херсонській області, а також за допомогою церков Велике Доручення, Воздвиження Животворящого Христа Господнього та Христа Спасителя з 16 січня 2013 року у місті Херсоні розпочали роботу мобільні пункти обігріву для безпритульних громадян за адресами:
1)    вул. Блюхера, 12 (на території поряд з аварійно-рятувальним загоном ТУ МНС України в Херсонській області).
2)    просп. Ушакова, 50 (поряд з пам’ятником Дж. Говарду).
3)    вул. Димитрова, 16-а (біля церкви Христа Спасителя).
  
   Зоя Бережна особисто відвідала місця розгортання  пунктів обігріву  та надала низьку доручень з вирішення питань забезпечення їх стабільного функціонування.
   
Особливу подяку виконавчі органи міської ради висловлюють за оперативне розгортання пунктів обігріву начальнику аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС України у Херсонській області Василю Мерзенюку, настоятелю церкви Воздвиження Животворящого Христа Господнього отцю Дмитру Чорнею, старшому пастору церкви Велике Доручення Шалухіну Віталію Георгійовичу і служителям церкви Олександру Бойко-Бабію, Миколі Брюханю, а також служителю Центру реабілітації для алко-, нарко- залежних людей церкви Христа Спасителя Володимиру Дьоміну.
  
   За визначеними адресами встановлені намети з засобами обігріву («буржуйки»), столами та лавками; організована доставка гарячого харчування, встановлені біотуалети; заготовлена достатня кількість дров.
   В пунктах організовано чергування волонтерів, представників виконкомів районних у місті рад, забезпечено протипожежні заходи.
   В подальшому  планується організувати медичну допомогу безпритульним при необхідності.
  
   За першу добу мобільні пункти обігріву відвідали та отримали гаряче харчування 46 безхатченків, 32 залишилися у наметах з ночівлею.
   Продовжується спланована робота по удосконаленню цих пунктів та поширенню участі соціальних служб та небайдужих громадян.
   Шановні мешканці міста! Просимо Вас надавати посильну допомогу у забезпеченні роботи пунктів обігріву і направляйти безпритульних громадян за вказаними вище адресами. 
Категория: ИНФОРМАЦИЯ | Просмотров: 1014 | Добавил: tegin
Херсонский ТОП Украинский портАл