GISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. Херсон
Среда, 01 Май 2024, 17:04
Приветствую Вас Гость | RSS

Специалист гражданской защиты             Херсон


Форма входа

Календарь
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Главная » 2013 » Май » 24 » Розпорядження міського голови
18:33
Розпорядження міського голови

    З метою запобігання надзвичайним ситуаціям природного характеру, забезпечення безпеки життя і здоров’я мешканців міста, збереження об’єктів комунальної власності, майна підприємств, організацій, городян, оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані зі складними погодними умовами, т.в.о. міського голови, секретарем міської ради Зоєю Бережною підписано розпорядження (24.05.2013  № 565-р)  "Про спільні  дії виконавчих органів, служб міської ради, комунальних підприємств у разі погіршення погодних умов у місті Херсоні".
    Розпорядженням вимагається:
    1. Керівникам виконавчих органів міської ради забезпечити чітку роботу підпорядкованих виконавчих органів, спрямовану на запобігання надзвичайним ситуаціям природного характеру, забезпечення безпеки життя і здоров’я мешканців міста, оперативне реагування на надзвичайні ситуації, для чого:
           1.1. Департаменту житлово-комунального господарства Марченку І.О. забезпечити чітку роботу підприємств житлово-комунальної галузі з благоустрою та санітарного стану міста.
           1.2. Відділу екології департаменту житлово-комунального господарства Жакуну О.Л. здійснити інвентаризацію дерев у місті з метою з’ясування їх стану та запобігання падінню.
           1.3. Відділу доріг управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку Нікітєнкову В.І. забезпечити належний стан дорожніх об’єктів та їх безпечність при загрозі погіршення погодних умов у місті Херсоні.
           1.4. Управлінню естетики та зовнішньої реклами департаменту містобудування та землекористування міської ради Гречишкіну Ю.О. систематично перевіряти технічних стан об’єктів реклами в місті, їх безпечність для мешканців, у випадку неналежного стану – вживати заходів із демонтажу небезпечних конструкцій.
           1.5. Департаменту житлово-комунального господарства Марченку І.О., управлінням міської ради: освіти Ніконову Ю.М., охорони здоров’я Межерицькій С.В., молоді та спорту  Кліментенко Ю.А., культури  Косенко Л.А., споживчого ринку Литвиновій Н.О. забезпечити готовність підпорядкованих підприємств, установ, організацій до проведення заходів із оперативної ліквідації можливих наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру.
    2. Директорам міських комунальних підприємств «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Херсона» Козакову І.В. та «Херсонтеплоенерго» Пепелю В.П. вжити заходів щодо забезпечення безперебійної роботи очолюваних підприємств у випадку погіршення погодних умов.
    3. З метою оперативного і всебічного інформування населення про можливість погіршення погодних умов та їх наслідки, а також поведінки в таких умовах:
            3.1. Управлінню громадських зв’язків міської ради (Ляшевська Г.В.) забезпечити висвітлення інформації щодо можливого погіршення погодних умов у засобах масової інформації, на телебаченні (у вигляді рядка, що біжить), по радіо.
            3.2 Відділу інформаційного та програмного забезпечення міської ради (Букін В.О.) забезпечити розміщення інформації з даного питання та її систематичне оновлення на сайті міської ради.
            3.3. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міста Херсона міської ради (Буба М.С.) розробити для громадян пам’ятку дій у надзвичайних ситуаціях природного характеру, а управлінню громадських зв’язків міської ради (Ляшевська Г.В.) забезпечити її публікацію у засобах масової інформації.
           3.4. Головному редактору газети «Херсонський вісник» Співакіній О.В. забезпечити систематичні публікації в газеті інформації про погіршення погодних умов, їх наслідки та рекомендації щодо дій мешканців у разі їх виникнення, звернути особливу увагу автомобілістів на небезпеку залишення автотранспорту біля дерев.
          4. Головам  виконкомів Дніпровської, Комсомольської та Суворівської районних у місті рад Толокнову А.П., Третяку Л.Я., Дурницькому М.Ф., Антонівському, Наддніпрянському, Зеленівському, Комишанському селищним та Степанівському сільському головам Семенчеву І.І., Ісаковій Г.М., Семчишиній О.С., Фатєєву О.Б., Ткач Т.М. забезпечити постійну готовність сил та засобів до проведення робіт із ліквідації можливих наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру.
    5. Координатором усіх дій у випадку загрози надзвичайних ситуацій визначити управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міста Херсона міської ради (Буба М.С.).
           6. Управлінню громадських зв’язків міської ради (Ляшевська Г.В.) висвітлити зміст розпорядження у засобах масової інформації, а відділу інформаційного та програмного забезпечення міської ради (Букін В.О.) – на офіційному сайті міста.

           Відповідальність за виконання розпорядження покладається  на посадових осіб, перерахованих у розпорядженні.
           Контроль за виконанням розпорядження начальник цивільного захисту м. Херсона залишає за собою.
Просмотров: 763 | Добавил: tegin
Херсонский ТОП Украинский портАл