GISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. Херсон
Пятница, 26 Апр 2024, 14:39
Приветствую Вас Гость | RSS

Специалист гражданской защиты             Херсон


Форма входа

Календарь
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Главная » 2013 » Март » 14 » Розпочато дні благоустрою
20:27
Розпочато дні благоустрою
   
    В рамках першого у цьому році дня благоустрою м.Херсона 14 березня 2013 року посадові особи виконавчих органів міської ради працювали по закріплених за кожним вулицях міста з метою перевірки та налагодження контролю за станом благоустрою. Проводилась відповідна робота з керівниками підприємств, установ і організацій міста щодо приведення території у належний стан, покращення фасадів будинків, висадження квітів тощо.
    Автор матеріалу побував на вулиці Качалова у Комсомольському районі м.Херсона, яка  не належить до відомих і не всі мешканці міста знають про її існування. Але і там живуть херсонці. Підприємства, установи та організації на вулиці відсутні, немає навіть магазина або ларька. Тільки приватні житлові будинки.
    Голова органу самоорганізації населення (квартального комітету) – Воронова Наталія Іванівна, тел.: 23-64-47.

    Дорожнє покриття відсутнє, немає також пішохідних доріжок, що ускладнює рух транспорту та пішоходів при складних погодних умовах.
    Вулиця у нічний час не освітлюється, хоча ліхтарні стовпи  в наявності та знаходяться в задовільному стані.
    За відсутністю люка водопровідного колодязю на проїжджій частині з боку вул. Макарова існує вірогідність травмування людей та пошкоджень автомобілів у нічний час.

    Санітарний стан  задовільний, за винятком території біля деяких будинків. Голові квартального комітету надані вимоги міської ради щодо благоустрою території для вручення під особистий підпис мешканцям, що порушують правила на цієї вулиці та інших вулицях органу самоорганізації населення.
    Разом з головою квартального комітету організовано збір-спілкування з мешканцями, у якому прийняло участь 14 осіб. Доведено основні вимоги Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в м.Херсоні, затверджених рішенням Херсонської міської ради від 31.05.2011 № 211 та адміністративна відповідальність у разі їх невиконання.
    Всі присутні виразили готовність та бажання найближчим часом привести територію в належний стан, висадити квіти, побілити та пофарбувати фасади і паркани та приструнити недбайливих сусідів.
    Зі свого боку найбільшими проблемами, яки потребують негайного вирішення, мешканці вул. Качалова вважають відсутність освітлення в нічний час, відсутність люку на проїжджої частині з боку вул. Макарова та велику стаю бродячих собак, що періодично нападає навіть на дітей.

Завідувач сектора цивільного захисту
у Комсомольському районі                                     В.С.Тегін

Просмотров: 673 | Добавил: tegin
Херсонский ТОП Украинский портАл