GISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. Херсон
Четверг, 18 Апр 2024, 17:52
Приветствую Вас Гость | RSS

Специалист гражданской защиты             Херсон


Форма входа

Календарь
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Главная » 2010 » Июнь » 2 » Результаты проверки пляжей и других водных объектов Комсомольского района г. Херсона
21:49
Результаты проверки пляжей и других водных объектов Комсомольского района г. Херсона
   Згідно з графіком перевірки готовності пляжів, оздоровчих закладів та інших місць масового відпочинку людей на водних об’єктах міста до роботи в літній оздоровчий період 2010 року, затвердженого розпорядженням міського голови від 19.05.2010 № 283-р "Про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах", в період з 25 по 28 травня 2010 року були перевірені водні об’єкти Комсомольського району:
1. Пляж "Гідропарк" 
2. Пляж "Південний" 
3. Водна станція ВАТ "Херсонський завод карданних валів" 
4. Водна станція Херсонського державного аграрного університету, 
5. Водна станція реабілітаційного фізкультурно-оздоровчого комплексу інвалідів Херсонського обласного центру "Інваспорт", 
6. Водноспортивна база Херсонського морехідного училища рибної промисловості.
В кращій бік відзначаються пляжі "Гідропарк" та "Південний" (ТОВ "Поліс"), реабілітаційний фізкультурно-оздоровчий комплекс інвалідів Херсонського обласного центру "Інваспорт". Зазначені об’єкти готові до початку літнього оздоровчого періоду 2010 року.  
Проте, за висновками комісії, на водних станціях ВАТ "Херсонського заводу карданних валів" та Херсонського державного аграрного університету заборонено купання у зв’язку з не облаштуванням відведених місць. 
Також заборонена експлуатація відкритого басейну на водноспортивній базі Херсонського морехідного училища рибної промисловості, у зв’язку з відсутністю акту водолазного обстеження дна акваторії басейну, паспорту підводної частини акваторії басейну та карти виміру глибини акваторії басейну.  
Комісія в своїй роботі керувалась Правилами охорони життя людей на водних об’єктах України, затвердженими наказом МНС від 03.12.2001 № 272.
   Складені відповідні акти. Крім висновків щодо готовності водних об’єктів до літнього оздоровчого періоду 2010 року, в актах вказані пропозиції з покращення санітарних умов, усунення недоліків з протипожежного захисту, цивільного захисту та техногенної безпеки.

Основні вимоги та пропозиції:
- облаштувати нові туалети (водні станції ВАТ "Херсонський завод карданних валів" та Херсонського державного аграрного університету);
- привести у порядок територію об’єкту (водна станція Херсонського державного аграрного університету);
- вирішити питання вивозу та утилізації побутових відходів (водна станція ВАТ "Херсонський завод карданних валів");
- обладнати приміщення автоматичною пожежною сигналізацією та обробити вогнезахисним розчином горища (водні станції ВАТ "Херсонський завод карданних валів" та Херсонського державного аграрного університету, водноспортивна база Херсонського морехідного училища рибної промисловості).

   Об’єктам, які розташовані у 2-му та 3-му затонах, комісією було запропоновано розглянути питання стосовно часткової участі з прибирання набережної по пр.Ушакова.





Категория: ИНФОРМАЦИЯ | Просмотров: 1079 | Добавил: tegin | Теги: Херсон
Херсонский ТОП Украинский портАл