GISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. Херсон
Пятница, 19 Апр 2024, 21:08
Приветствую Вас Гость | RSS

Специалист гражданской защиты             Херсон


Форма входа

Календарь
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Главная » 2012 » Май » 14 » Про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах
20:58
Про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах
Полный текст документа файл-архивом доступен в каталоге файлов сайта (Меню сайта - КАТАЛОГ ФАЙЛОВ - Керівні документи - Про заходи щодо... - Скачать с сервера)


ХЕРСОНСЬКА   МІСЬКА   РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
міського голови

№ 460-p від 03.05.2012

Про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах

З метою організації захисту населення та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на водних об’єктах,  згідно з Порядком обліку місць масового відпочинку населення на водних об’єктах, затвердженим  постановою Кабінету Міністрів України від 06.03.2002 № 264, та Правилами охорони життя людей на водних об’єктах України, затвердженими наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 03.12.2001 № 272, керуючись пунктом 20 частини четвертої статті 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”:
1.    Затвердити перелік місць масового відпочинку людей на водних об’єктах міста Херсона у 2012 році (додається).
2.    Департаменту житлово-комунального господарства міської ради (Марченко І.О.), головам виконавчих комітетів Дніпровської, Комсомольської, Суворовської  районних у місті рад Толокнову А.П., Третяку Л.Я., Дурницькому М.Ф., Антонівському селищному голові Семенчеву І.І., керівникам підприємств,  установ  та  організацій,  які використовують водні об’єкти з виробничою, оздоровчою, спортивною метою або для відпочинку людей:
    2.1. До 14.05.2012 вжити заходів, визначених Правилами охорони життя людей на водних об’єктах України, затвердженими наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 03.12.2001 № 272.
    2.2. Інформацію про виникнення нещасних випадків у місцях масового відпочинку людей на водних об’єктах негайно надавати до центральної диспетчерської служби „1580” управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення м. Херсона міської ради за телефонами: 1580,              26-18-35.
3.    Управлінню естетики та зовнішньої реклами департаменту містобудування та землекористування міської ради (Гречишкін Ю.О.) забезпечити встановлення інформаційних щитів із написами „Купатися заборонено!” на набережних парку Слави і просп. Ушакова.
4.    Управлінню державної служби охорони при УМВС України в Херсонській області (Мудрак Б.В.) з 01 червня по 01 вересня 2012 року забезпечити дотримання громадського порядку, організувати патрулювання в місцях масового відпочинку людей на водних об’єктах,  а також  проведення рейдів міліції на набережних парку Слави, просп. Ушакова та р. Кошової в мікрорайоні "Корабел” з метою недопущення купання людей у не відведених для цього місцях.
5.    Керівникам підприємств, установ, організацій, що організовують проведення екскурсій, колективних виїздів на відпочинок та інших масових заходів на водоймах, на період проведення заходів на водоймах призначати відповідним наказом осіб, які відповідають за безпеку людей на воді,  громадський порядок та охорону навколишнього середовища.
6.    Управлінню освіти міської ради (Ніконов Ю.М.) протягом травня організувати проведення в навчальних закладах інструктажів щодо безпечної поведінки на воді та порядку надання першої медичної допомоги потерпілим.
7.    Утворити міську комісію з перевірки готовності пляжів, оздоровчих закладів та інших місць масового відпочинку людей на водних об’єктах  міста Херсона до роботи в літній оздоровчий період 2012 року (далі – міська комісія) та затвердити її склад згідно з додатком.
8.    Затвердити графік перевірки готовності пляжів, оздоровчих закладів та інших місць масового відпочинку людей на водних об’єктах  міста Херсона до роботи в літній оздоровчий період 2012 року (додається).
9.    Міській комісії провести перевірку готовність пляжів, оздоровчих закладів та інших місць масового відпочинку людей на водних об’єктах  міста Херсона, зі складанням актів перевірки по кожному об’єкту, до 24.05.2012.
10.    Управлінню громадських зв’язків міської ради (Сазонова Т.В.) висвітлити зміст даного розпорядження в засобах масової інформації.
11.    Відповідальність за виконання цього розпорядження покласти на заступника начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення м. Херсона міської ради Осіпова В.В.
12.    Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Котенкова В.М.



Міський голова                                          В.В.Сальдо

Просмотров: 868 | Добавил: tegin
Херсонский ТОП Украинский портАл