GISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. Херсон
Четверг, 28 Мар 2024, 21:20
Приветствую Вас Гость | RSS

Специалист гражданской защиты             Херсон


Форма входа

Календарь
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Главная » 2012 » Май » 26 » НЕЩАСНІ ВИПАДКИ НА ВИРОБНИЦТВІ
15:55
НЕЩАСНІ ВИПАДКИ НА ВИРОБНИЦТВІ

   25 травня 2012 року у виробничому приміщенні Херсонського суднобудівного судноремонтного заводу ім.Комінтерну - філії АСК "Укррічфлот", яке орендовано ТОВ «ФПК «Корабел» для складування дверей, під час дощу сталася теча даху.


   Робочий складу (1991 року народження) забрався у верх штабеля виробів з метою укриття його целофаном та доторкнувся до тролеї кран – балки, яка в той час була під напругою. Загинув внаслідок ураження електричним струмом.



   Це не перший випадок у 2012 році. Під час розширеної колегії теруправління Держгірпромнагляду зазначалося, що у першому кварталі поточного року при виконанні трудових обов’язків на Херсонщині постраждали 23 особи. Смертельні травми отримали 4 працівників (тепер вже більше). 

   Серед основних причин загального і смертельного травматизму порушення трудової і виробничої дисципліни, особиста необережність потерпілих, незадовільний технічний стан виробничих об’єктів, порушення правил дорожнього руху тощо.

 

НЕЩАСНІ ВИПАДКИ ІЗ СМЕРТЕЛЬНИМ НАСЛІДКОМ, ГРУПОВІ НЕЩАСНІ ВИПАДКИ, ВИПАДКИ ПРИРОДНОЇ СМЕРТІ, ЩО СТАЛИСЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ, В ОРГАНІЗАЦІЯХ І ГОСПОДАРСТВАХ ОБЛАСТІ ПІДКОНТРОЛЬНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНОМУ УПРАВЛІННЮ ДЕРЖГІРПРОМНАГЛЯДУ:

17.01.2012 Херсонська державна морська академія: Внаслідок різкого погіршення стану здоров’я помер на робочому місці (природна смерть) доцент кафедри Херсонської державної морської академії Кузнєцов Ю.М.

18.01.2012 Мале приватне виробничо-комерційне підприємство «Вентконд» м.Херсон: Внаслідок різкого погіршення стану здоров’я помер на робочому місці (природна смерть) директор Малого приватного виробничо-комерційного підприємства «Вентконд»  Каменев В.С.

20.01.2012 ТОВ НПВ «Херсонський машинобудівний завод»:
  Під час пересування по території підприємства старший майстер енергоцеху ТОВ НПВ «Херсонський машинобудівний завод» Бахур В.А. упав і отримав травму голови. 29.01.2012 помер у лікарні.

02.02.2012 КП «Міськтеплокомуненерго»:
  Внаслідок пожежі, яка сталася в приміщенні сторожів, загинув сторож   КП "Міськтеплокомуненерго» м.Гола Пристань Херсонської області Байбак В.В.

09.02.2012 ТОВ "Херсонська виробничо-будівельна компанія":  Під час розпаковування штабелю профільної труби внаслідок падіння труби був смертельно травмований слюсар-монтажник металоконструкцій ТОВ "Херсонська виробничо-будівельна компанія" Турецький К.Ю.

11.02.2012 ФОП Норченко К.А.:  Під час виконання міжнародного рейсу з України (м.Армянськ) до Туреччини (м.Стамбул) працівник ФОП Норченко К.А., м.Скадовськ Херсонської області – водій автотранспортних засобів Мальченко С.С. потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинув.

16.02.2012 Горностаївська районна адміністрація:  Під час слідування у відрядження (м.Херсон) на приватному автомобілі сторонньої особи внаслідок ДТП загинула начальник архівного відділу Горностаївської РДА Левицька О.І.

22.02.2012:  На перехресті вулиць у м.Херсоні приватний легковий автомобіль зіткнувся з автомобілем швидкої медичної допомоги. Внаслідок зіткнення постраждали працівники станції швидкої медичної допомоги ім.О.Ягофарова: лікар Мамотенко Ю.О., фельдшер Бондарев В.М. і молодша медична сестра Кучеренко В.М.

24.02.2012 Комунальне підприємство «Райсількомунгосп», смт. Нижні Сірогози:
  Без будь-яких вказівок керівництва залишив територію підприємства, вживав алкогольні напої, а повернувшись на територію підприємства невдовзі втратив свідомість і помер внаслідок гострої інтоксикації етиловим спиртом (4,7 проміле)слюсар аварійно-відновлювальних робіт Нижньосірогозького районного сільського комунального підприємства «Райсількомунгосп» смт. Нижні Сірогози Херсонської області Трачук В.Є.

06.03.2012 ТОВ "ТВК "Новий світ", м.Нова Каховка:
  Внаслідок різкого погіршення стану здоров’я втратив свідомість і помер (природна смерть) на території підприємства водій автотранспортного засобу ТОВ "ТВК "Новий світ" м.Нова Каховка Херсонської області Жубржицький М.В.

10.03.2012 Комунальне підприємство «Джерело», с.Чорнобаївка Білозерського району:
  Від гострої серцево-судинної недостатності на фоні гіпертонічної хвороби під час робочої зміни помер сторож Комунального підприємства «Джерело» с.Чорнобаївка Білозерського району Херсонської області Шкрамко О.П

22.03.2012 ТОВ «Геліос-1», м.Каховка:  Водій автотранспортного засобу ТОВ «Геліос-1» м.Каховка Херсонської області Литовець О.В., не встановивши в автомобілі МАЗ ричаг коробки передачі в нейтральне положення вийшов з автомобілю, через деякий час Литовець О.В. протягнув руку в кабіну (не сідаючи в неї),  ввімкнув ключ запалення, автомобіль рушив з місця і скоїв наїзд на нього. Внаслідок наїзду автомобілю Литовець О.В. отримав чисельні травми.

25.03.2012 ТОВ "Південне річкове пароплавство", м.Херсон:
  Капітан-механік т/х "Челкар" ТОВ "Південне річкове пароплавство" м.Херсон Вічний В.П. у неробочий для себе день в стані алкогольного сп’яніння прийшов на територію причалу  з власної необережності оступився, впав у воду і потонув.

26.03.2012 ПрАТ "Херсонський завод гумовотехнічних виробів":
При виконанні робіт на лінії друку та лакування металу, рука працівника ПрАТ «Херсонський завод гумовотехнічних виробів» потрапила до механізму друкувального станка для подачі листового матеріалу. Внаслідок чого друкар по жерсті Німченко А.О. отримав травматичну ампутацію правої верхньої кінцівки (до ліктьового суглобу).

31.03.2012 Херсонський державний завод «Палада»:
Під час виконання робіт по демонтажу труб у баластовому відділенні №3 доку, слюсар-монтажник Херсонського державного заводу «Палада» Лисенко В.В. оступився з риштувань і впав з висоти близько 2,5 метрів. Внаслідок падіння отримав травми хребта та ребер.

03.04.2012  Громадянин Побережний П.Я. згідно договору про надання послуг ПП «Кріс-Охорона» м.Херсон сторожував нежилу будівлю у м.Херсоні. Зранку 03.04.2012 року був виявлений без ознак життя, з ознаками насильницької смерті (вбивство).

05.04.2012  Під час своєї робочої зміни сторож Філії Качкарівський хлібоприймальний пункт ТОВ «Нікопольська зернова компанія» с.Качкарівка, Бериславського району Херсонської області Улінець П.М. для обігріву приміщення для сторожів використовував електроплитку. Внаслідок доторкання до токопровідних частин електроплитки, яка не відповідала вимогам безпеки електроустановок, сторож Улінець П.М. отримав ураження електрострумом, впав на плитку та посмертно обгорів.

29.04.2012 Агрофірма "Радгосп "Білозерський":   Пр На час закінчення виконання робіт на винограднику бригади №2 Агрофірми Радгосп "Білозерський" близько 18.00 год. та виходу членів бригади з місця виконання робіт Корнієнко Н.Д. сталося зле, на час приїзду лікарів швидкої медичної допомоги вона померла.

01.05.2012 КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С.Лучанського»:
  Під час обходу прилеглої території, в районі клубу лікарні, охоронник Кабешов Віктор Валентинович, відчув себе зле та помер (природна смерть).

03.05.12 Управління Північно-Кримського каналу (м.Таврійськ):  Під час проведення ремонтних робіт на ЗРУ-10, внаслідок використання бензину, відбулося спалахування спецодягу працівника підприємства Дрозда Валерія Михайловича. Постраждалий був доставлений до лікарні з 49% опіків тіла.

04.05.12 ТОВ "СантехВеН":  О 5 годині ранку був знайдений без ознак життя, в приміщенні контори ТОВ "СантехВеН", охоронник Герасімов О.А. (природна смерть).

10.05.2012 Приватне підприємство "Еврокласс":
  Під час маневру, на території будівельно-монтажної ділянки, розташованої за адресою: м.Херсон, вул.Залаегерсег, 18, автонавантажувач здійснив наїзд на підсобного робітника ПП "Еврокласс" Музичука Олександра Васильовича, внаслідок чого потерпілий отримав чисельні тілесні ушкодження,був доставлений до Херсонської обласної клінічної лікарні, де помер 22.05.2012.

24.05.2012 Херсонський державний університет: Під час слідування із відрядження (з смт. Асканія Нова) в автомобілі Газель, ззаду на автомобіль Газель було скоено наїзд вантажним автомобілем. Внаслідок наїзду автомобіль Газель з'їхав у кувет та перекинувся. Внаслідок ДТП були травмовані два працівника ХДУ та троє студентів, які були пасажирами цього автомобілю.

25.05.2012 ТОВ ФПК "Корабел": Під час виконання робіт з накриття поліетиленовою плівкою листів МДФ у складському приміщенні (орендоване у Херсонського судоремонтного-суднобудівного заводу ім.Комінтерна) комплектувальник ТОВ ФПК "Корабел" Зоренко В.О. двома руками доторкнувся до токоведучих частин (тралей) кран-балки, яка не була відключена від напруги і був смертельно уражений електрострумом.


У матеріалі використано інформацію і фото територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Херсонській області

Дякуємо за співпрацю



 


Категория: ИНФОРМАЦИЯ | Просмотров: 2669 | Добавил: tegin
Херсонский ТОП Украинский портАл