GISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. Херсон
Четверг, 25 Апр 2024, 05:21
Приветствую Вас Гость | RSS

Специалист гражданской защиты             Херсон


Форма входа

Календарь
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Главная » 2012 » Ноябрь » 13 » Меморандум про взаємодію
21:53
Меморандум про взаємодію
   Виконавчі органи Херсонської міської ради та місцеві телерадіокомпанії уклали Меморандум про взаємодію у випадках виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, усуненню їх негативних наслідків шляхом своєчасного оповіщення населення, що мешкає або тимчасово перебуває на території обласного центру.  
   Сторони домовилися, що в разі отримання інформації про загрозу або виникнення надзвичайної ситуації, вони оповіщатимуть про це місцеві телерадіокомпанії встановленим порядком. Зокрема, надаватимуть інформацію про розвиток подій та хід ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, надаватимуть рекомендації щодо дій населення у різних надзвичайних ситуаціях. На замовлення ТРК відповідні служби надаватимуть необхідні матеріали для підготовки інформаційних блоків. Серед запропонованих заходів – організація тематичних передач з питань безпеки життєдіяльності населення, «круглих столів» тощо. 
   Телерадіокомпанії зобов’язалися оперативно надавати управлінню громадських зв’язків Херсонської міської ради адреси електронної пошти, номери телефонів та іншу контактну інформацію для здійснення взаємодії. У разі отримання від виконавчих органів Херсонської міської ради інформації про загрозу або виникнення надзвичайної ситуації терміново забезпечити оповіщення населення через стрічку новин, речове повідомлення тощо. Електронні ЗМІ зобов’язалися також оперативно надавати населенню інформацію про розвиток надзвичайної ситуації та хід її ліквідації, за узгодженням з міським управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення - надавати рекомендації щодо дій населення у разі загрози або виникнення будь-якої надзвичайної ситуації. 
   Меморандум підписали Херсонський міський голова Володимир Сальдо, а також генеральний директор ХОДТРК «Скіфія» В. Долина, директор ПП «ТРК ВТВ плюс» В. Каменський, генеральний директор Телерадіокомпанії «АКС» Г. Осолодкіна, Директор радіо «Софія» О. Мироненко, генеральний директор радіо «Херсон» О. Ткач, продюсер «Радио нашего города» О. Тільняк, генеральний директор ТРК  «Херсон Плюс» В. Косюк, генеральний директор ТРК «ТВій ПЛЮС» Л. Кравченко, почесний президент телекомпанії ТОВ «Реал-медіа» «Kratu» В. Горловський, головний редактор 
ТОВ «ТРК «ЯТБ» С. Карриєва та директор ТРО «Булава» Л. Тютюнник.
   Учасники Меморандуму зазначили: цей документ є відкритою пропозицією всім засобам масової інформації, що діють на території Херсонської міської ради, тому кожне ЗМІ може приєднатися до нього.


Категория: ИНФОРМАЦИЯ | Просмотров: 791 | Добавил: tegin
Херсонский ТОП Украинский портАл