GISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. ХерсонGISMETEO: Погода по г. Херсон
Суббота, 18 Май 2024, 13:43
Приветствую Вас Гость | RSS

Специалист гражданской защиты             Херсон


Форма входа

Календарь
«  Июль 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Главная » 2011 » Июль » 29 » Підготовка до святкування Дня міста
20:25
Підготовка до святкування Дня міста

   Підготовка до святкування Дня міста набирає обертів. План підготовки до свята переглянув міський голова на засіданні організаційного комітету.
   Святкування 233-річниці Дня народження міста буде проходити протягом тижня.
   В перші дні свята вже традиційно підведуть підсумки конкурсів з благоустрою на кращий ОСББ та квартальний комітет, а також будуть визначені переможці конкурсу «Моя квітуча оселя».
   14 вересня відкриється VII універсальна святкова виставка-ярмарок «Херсону 233».
   15 вересня у ботанічному саду Херсонського Державного університету буде представлено нові експозиції громадського музею під відкритим небом.
   16 вересня в Херсоні стане Днем свята музики. В цей день відкриється II-й джазовий фестиваль «Джаз на Суворова». Одночасно планується виступ відомого ансамблю з Росії «Голубые береты», які приїдуть до нас на запрошення представників громадської організації.
Найбільша низка святкових заходів запланована на 17 вересня – саме у День міста. Заходи розпочнуться традиційним богослужінням та урочистою церемонією офіційного відкриття святкування Дня міста «З днем народження, Херсон!».
   А далі святкові заходи будуть проходити у всіх районах міста, центральними ж місцями найбільш визначних розважально-спортивних подій стануть вулиця Суворова, Потьомкинський сквер, парки ім. Леніна та Ленінського комсомолу, набережна пр. Ушакова. Херсонці зможуть відвідати різноманітні виставки, серед яких – декоративно-ужиткового мистецтва «Херсон, який ми любимо», експозицію картин «Херсон - місто корабелів», фотовиставку «Херсон сквозь века» тощо.
Свою майстерність на концертних майданчиках міста представлять колективи художньої самодіяльності, біля обласного Палацу молоді пройде концертно-розважальна програма «Дитячі посмішки - рідному місту».
   Громадські та творчі організації міста підготували для херсонців театральне шоу «История одного города», молодіжну акцію «Калейдоскоп чудес» тощо. Представники національних товариств міста представлять мешканцям та гостям міста гала-концерт фестивалю «Дружба народів».
Не обійдеться День міста і без низки спортивних змагань.
   Однією з родзинок свята стане фестиваль «Херсонський кавун», організатори якого розповіли, що планують провести різнопланові змагання серед херсонців.
   Традиційно День міста завершиться Гала-концертом «Херсону - з любов’ю» та святковим салютом.
 

http://www.city.kherson.ua/




Просмотров: 1192 | Добавил: tegin
Херсонский ТОП Украинский портАл